Automotive marketeers en conceptmakers
Meer resultaat uit bestaande en nieuwe business

 

Laat je inspireren door de nabije toekomst

 

De ontwikkelingen in de sector automotive hebben uiteindelijk impact op dagelijks bedrijfsvoering en strategie. Maar wat gaat wanneer nu echt spelen, en welke trend laat je langs je heengaan en welke pak je op om commercieel mee te scoren?  Wij volgen de trends continu en hebben een uitgebreide trendpresentatie samengesteld om je te inspireren, te verrassen.

Deze workshop wordt door Tincan zelf verzorgd. Na het volgen van de workshop Trends 2025 in Automotive ken je naast de algemene trends nog vele andere trends met betrekking tot automotive en mobiliteit.

Wil je naast de trendpresentatie ook begeleiding met concrete tips? Dan stellen we met elkaar een impactanalyse op. We volgen dan een aantal stappen:

stap 1: We benoem de belangrijkste trends voor jouw bedrijf

stap 2: We kwantificeer de trend.

stap 3: We maken een scenario hoe deze trend zich gaat ontwikkelen.

stap 4: Wat zijn de gevolgen voor uw organisatie uitgedrukt in winst, omzet en/of kosten?

stap 5: Is actie noodzakelijk?

Heb je interesse in de presentatie Trends Automotive?

Bel 085 – 06 06 390 of stuur een WhatApp bericht naar hetzelfde nummer. Uiteraard is het ook mogelijk om bijgaand contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Meer informatie over de presentatie Trends 2025 in Automotive is verkrijgbaar door hier te klikken.

 

× Chat met Thomas en Wim van Tincan Automotive