Automotive marketeers en conceptmakers
Meer resultaat uit bestaande en nieuwe business

Trends 2025 in Automotive 

De wereld verandert in een hoog tempo. Technologie en consument veranderen de business. Voorbeelden hiervan zijn connected car, elektrische-, zelfrijdende- en zelfs vliegende auto’s. Maar ook ontwikkelingen van bezit naar gebruik en de opkomende deeleconomie zijn van invloed op de toekomstige mobiliteit. De ontwikkelingen in de sector automotive vragen een voortdurende afstemming van jouw bedrijfsvoering. Wat is de impact van een trend voor mijn bedrijfsvoering? Wij volgen de trends continu en sparren graag met jou.

Welke onderwerpen komen tijdens de workshop "Trends 2025 in automotive" aan de orde?

  • Naast een aantal megatrends ken je nog vele andere trends met betrekking tot automotive. (o.a. aandacht voor macro-economie, voorkeuren consumenten, digitale ontwikkelingen, social media, elektrische auto, connected car, deeleconomie, sales en aftersales)
  • Hoe met deze trends om te gaan? Met elkaar stellen we een impactanalyse op.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

  • Voor alle accountmanagers, managers en ondernemers uit de sector automotive die vooruit willen kijken en keuzes willen maken om wel of niet op bepaalde trends te anticiperen.

 

Overige informatie

Duur van de workshop : 1 dagdeel

Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Op basis van jouw interesse nemen wij met jou contact op en kunnen we ook jouw verwachtingen vastleggen.

Thomas Edens

No-nonsense creator met een passie voor auto’s, innovatie, ondernemerschap en teamwork. 

specialist in: strategische marketing, online marketing, Google, automotive, car lease, mobiliteitsoplossingen, branding and positionering. 

 

Wim Halverhout

Met een financiële- en marketing achtergrond heeft Wim een passie voor auto’s. Hard werken en samen bouwen aan succes.

Specialist in: strategische  marketing, online marketing,  CRM, Customer Experience, social media, Google, branding and positionering.

Stuur een WhatsApp
stuur een whatsapp
Wij zijn er om jou snel te helpen en zullen dan ook spoedig op jouw vraag of opmerking reageren.

Team Tincan Automotive
Powered by