Wim Halverhout – adviseur

Wim Halverhout is tientallen jaren werkzaam geweest in de financiële en zakelijke dienstverlening. Altijd vooroplopend in (online) ontwikkelingen, de klant centraal stellen en nieuwe proposities bedenkend om relevant te blijven voor klanten en echt te helpen.
 
 
Naast zijn carrière bij Rabobank was en is Wim zeer actief in het verenigingsleven. Zo heeft hij als voorzitter van de Hockeyvereniging Westland samen met actieve leden de hockeyvereniging helpen verdubbelen in omvang, een nieuw clubhuis neergezet en gehandicapten hockey mede op de kaart gezet.
 
 
Wim is voorzitter van de lokale Rotary en voorzitter van de Westlandse Omroepstichting (WOS). Hij heeft een passie auto’s en voor alles wat nieuw is. Hij is gek op social media en de mogelijkheden daarvan, is een bruggenbouwer en mensenmens.
 
 
Wim heeft ervaring met strategische consultancy, verandertrajecten, strategische marketing, online marketing, CRM en compliance, Customer Experience, social media, Google, branding and positionering. Met een opleiding bedrijfskunde, MBA en een Master of Marketing op zak beschikt Wim over een brede theoretische achtergrond om autobedrijven op allerlei niveau’s te helpen.
Stuur een WhatsApp
stuur een whatsapp
Wij zijn er om jou snel te helpen en zullen dan ook spoedig op jouw vraag of opmerking reageren.

Team Tincan Automotive
Powered by