Trends in Automotive 2025

Wat valt er toch veel over de autosector te vertellen. Als trendwatchers geven Thomas Edens en Wim Halverhout lezingen, workshops & trainingen over hun grote passie automotive.

De mannen vertellen o.a. in sneltreinvaart over de geschiedenis van de auto, de macro economische aspecten van de autosector, maar denk ook aan onderwerpen zoals (after)sales, digitale showroom, de deeleconomie, de elektrische auto, connected car en de zelfrijdende auto. Uiteraard worden naast de ontwikkelingen in Europa standaard de ontwikkelingen in de VS en China meegenomen.

Ja, ze vinden het leuk om filmpjes van zelfrijdende en vliegende auto’s te laten zien, maar ze zijn ook realistisch. Trends 2025 moeten vooral gaan over vandaag en morgen en minder over wat er in 2050 gaat spelen.  Dus wat is voor de komende vijf jaar de impact van veranderingen voor de klant en voor jou als bedrijf.

Ook worden er meer diepgaande presentaties over specifieke onderwerpen gegeven. Ze beschikken over veel informatie over de ontwikkeling van de elektrische auto, connected car oplossingen, de deeleconomie en het veranderende klantgedrag. Thema’s die ze met jou als autobedrijf kunnen uitdiepen en waarmee ook klanten verrast kunnen worden. Maar als je meer over de reeds 136 bestaande initiatieven met betrekking tot de vliegende auto wil weten, dan dromen we graag met jou mee.

De trendpresentatie vormt de basis voor jouw (digitale) strategie. Welke impact hebben de trends op jouw bedrijf?  (zie ook meer info bij de workshop Let’s go digital: digitale strategie)

De trendpresentaties zijn ook voor kleine of grote groepen klanten van autobedrijven en leasemaatschappijen van toegevoegde. Werken aan een gezamenlijke programma juichen we van harte toe.

 

Ik wil graag meer informatie over de presentatie Trends in Automotive 2025 voor (klanten van) autobedrijven en leasemaatschappijen

× Chat met Thomas en Wim van Tincan Automotive