Wat valt er toch veel over de autosector te vertellen. Als trendwatcher geven Thomas Edens en Wim Halverhout lezingen, workshops & trainingen over hun grote passie automotive.

De mannen vertellen o.a. in sneltreinvaart over de geschiedenis van de auto, de macro economische aspecten van de autosector, maar denk ook aan onderwerpen zoals sales, aftersales, digitale showroom, de deeleconomie, de elektrisch auto, connected car  en de zelfrijdende auto. Uiteraard worden naast de ontwikkelingen in Europa standaard de ontwikkelingen in de VS en China meegenomen.

Ja, ze vinden het leuk om filmpjes van zelfrijdende en vliegende auto’s te laten zien, maar ze zijn ook realistisch. Trends 2025 moeten vooral gaan over vandaag en morgen en minder over wat er in 2050 gaat spelen. Dus naast futuristische ontwikkelingen ligt hun focus vooral op de veranderingen en het verzilveren van kansen voor de komende zes jaar. Thomas en Wim koppelen de informatie aan de dagelijkse praktijk van de hedendaagse en toekomstige autoprofessional zodat iedereen morgen aan de slag kan met nieuwe kennis & tips.

Ook worden er meer diepgaande presentaties over specifieke onderwerpen gegeven. Ze beschikken over veel informatie over de ontwikkeling van de elektrische auto, connected car oplossingen, de deeleconomie en het veranderende klantgedrag. Thema’s die ze met jou kunnen uitdiepen. Maar als je meer over de reeds 136 bestaande initiatieven met betrekking tot de vliegende auto wil weten, dan dromen we graag met jou mee. 

Voor kleine of grote groepen klanten van (auto)bedrijven kunnen trendpresentaties worden verzorgd.

 

 

 

 

× Chat met Thomas en Wim van Tincan Automotive