Automotive marketeers en conceptmakers
Meer resultaat uit bestaande en nieuwe business

Digitale Marketing

 

Marketingtermen zoals digitale marketing, internetmarketing en onlinemarketing worden vaak door elkaar heen gebruikt. Tincan kiest bewust voor digitale marketing omdat hiermee alle digitale kanalen en processen in scope zijn. Dus kanalen zoals internet (website), mobile, e-mail, social media, whatsapp, zoekmachine optimalisatie, online adverteren e.d. vallen onder de term digitale marketing.

Gezien de huidige trends heeft Tincan een bijzondere aandacht voor mobile, online adverteren (zie ook CarAds) en zoekmachine optimalisatie. Mensen hebben nu eenmaal altijd hun mobiele telefoon op zak. Wereldwijd beschikken miljarden mensen over een mobiele telefoon. Het zoeken via Google verloopt nu al meer via mobile dan een desktop.  Met een juiste focus op mobile vergroot je jouw kansen op de concurrentie. Hierbij is online adverteren onmisbaar geworden. En dit kan dan weer met Google maar ook via diverse social media kanalen.

Tincan geeft jou graag een goed advies over allerlei vormen van digitale marketing. Echter digitale marketing zonder een heldere strategie is zinloos. Dat is dan eigenlijk vergelijkbaar met het schieten met hagel. Wij helpen jou dan ook graag aan de realisatie van een integrale strategie waar de digitale component een belangrijke plaats inneemt.  Wij werken vanuit passie en samen met externe partners gaan wij samen met jou voor klinkende resultaten.

Ben je in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel 085 – 06 06 390 of stuur een whatappbericht naar hetzelfde nummer. Uiteraard is het ook mogelijk om bijgaand contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Meer weten over digitale strategie? Klik dan hier.

Tincan Automotive - Thomas Edens & Wim Halverhout

www.tincanautomotive.nl

Tel.: 085 - 06 06 390   e-mail : hallo@tincanautomotive.nl

× Chat met Thomas en Wim van Tincan Automotive